streda 1. januára 2014


Všade vôkol mňa vriaca para.
Príjemná pálava sa rozlieva po celom mojom nahom tele. Pot mi steká po žhavej pokožke, ale i po tvári. Ochutnávam malú kvapku. Je slaná. Presne tak isto, ako aj slza. No toto nemá také vzácne zloženie plné emócii.
Kde sa to vlastne nachádzam ? Je to peklo či snáď raj ?
Otváram oči.
Vôkol mňa sviečka, kaktusový čaj, horká čokoláda a môj klimtes. Načahujem za ním rozpálenu ruku a beriem ho k sebe. Veď je môj. Iba môj.
Spadla sviečka.
Jej plameň vyhasol a vosk sa rozlial po celej hladine vody. Pláva smerom ku mne. Odsúvam ho preč. Neustále sa vracia. Nepáči sa mi to.
Hry vosku sa pokúšam ignorovať a snažím sa započúvať do Grimes.
Zaliala ma opäť horúčava. Kvapky potu sa opäť rozliezaju po celom tele. Pohlcujú ma úplne celú. Strácam sa v nich.. Celá kamsi miznem, nevedno kam. Strácam vedomie a vzďaľujem sa od všednej reality. Všetko je zrazu akési iné.Také jednodché, farebné a krásne.Zmyselné.
Precitnem sa  a prudko otváram oči. Okolité sviečky stále vrhajú svetlo po okolí, ich plamienky sa prudko mihajú. Čaj leží na okraji nedotknutý, čokoláda sa takmer celá roztopila. prestávam vnímať hudbu a všetku tu krásu, ticho a kľud  naokolo. Vraciam sa späť do reality a vyliezam z vane.
Premýšlam nad tým všetkým a užívam si tu čistotu mysle a duše. Je to ako znovuzrodenie.
Beriem si klimtes a riadok po riadku sa vnáram opäť do toho krásna.



Nikdy som nedávala nejaké predsavzatia do nového roka, pretože som vedela, že to nikdy nedodržím.
Tento krát som si však v mysli imaginárne vytvorila zoznam vecí, ktoré chcem v priebehu nového roka určite dosiahnuť či absolvovať.
- Žiť zdravo !
- Prečítať nesmierne veľké množstvo kvalitnej literatúry !
- Urobiť si nejaký kurz.
- Mať to najúžastnejšie leto s I love love.
-Využívať svoj čas efektívne !
-KLAVIR , KLAVIR , KLAVIR , KLAVIR , KLAVIR !!!
- Naučiť sa držať hubu a namiesto toho sa iba priblblo usmievať !

Je toho velmi veľa , no pri písani týchto riadkov mi to akosi nechce prísť na ,,um,, :)
A mám jednu velikánsku túžbu.
Chcem, aby som v práci zostala i naďaľej. Nech sa už tá žena  ,,z maródky,, nevráti ! Je to reálne.

Keď si odmyslím to, že zrovna za mnou chodia ľudia s nejakými papiermi ktoré som nikdy nevidela a absolútne neviem čo odomňa chcú, alebo keď zabudnem na to, čo som všetko musela robiť včera -na konci mesiaca s úvermi, ktoré si brali veľke firmy .......... tak môžem povedať, že sa mi v práci začína celkom aj páčiť.

A ešte ničo. Predvčerom som si robila poriadok vo svojom živote. Dospela som k záveru, že chulva by pre mňa asi nebol vhodný partner. Nazbierala som odvahu a poslala mu správu na viber, kde som sa mu ospravedlnila a vysvetlila mu pár veci.
Odpoveď som dostala ,,divnú,, : Akceptujem to
Asi sa na mňa hnevá, ale tak ... ja som mu vravela že som nevyspytateľný psychopat s príšernou povahou a šialeno-divnými  nápadmi.

Šťasný nový rok Vám prajem ! :)