utorok 24. septembra 2013

Ešte stále som sa nepustila do čítania. Ako ospravedlňujúci dôvod mám hlavu plnú myšlienok.
Neustále sa totižto pohrávam s myšlienkou, že by som chcela tetovanie.
Trošku ma odrádzajú zvedavé otázky ľudí.
,, Čo znamená to, čo máš vytetované na ruke ? "
Pre mňa mnoho, pre nich nič .
Miesto tetovania je TOTO :


Keď VYZDRAVIEM rozhodnem sa. Zatiaľ sa to prikláňa k ANO.Chcem to tetovanie.


Ďalej premýšľam nad tým, že je na čase opäť čo to robiť. Chcem začať žiť zdravo. To znamená, prestať s občasným fajčením tých prskaviek, čo drží aj Lana, začať jesť veľa zeleniny a zdravých vecí - ovocie s mierou kvôli fruktóze.  Keďže sa už ochladzuje, beh budem realizovať vo fitku ( aj keď to bude nesmierna nuda čumeť do blba a nie na prírodu !!! ) Doma si chcem zlepšovať kondíciu na švihadle. Už pozajtra mám v pláne isť si kúpiť švihadlo s počtom skokov, spálených kcal atď. Hneď ako sa oteplí na jar , dám si sluchátka do uší a vyrážam.
Už nech som ZDRAVA a môžem skákať. Lebo ako hovorí kondičný tréner ( pre mňa chlap, na ktorého mám slabosť už roky ... vlastne - obojstranné) blíži sa zima a nechcem sa sprasačiť . Či ? Vidí sa mi, že ten pojem je jeho !

https://www.youtube.com/watch?v=sV4_wHvP7b8



A čakám na deň, keď ta miestnosť bude voňať po vonných tyčinkách, po čaji , pare, farbách a lepidle.
Teším sa ako tam budem tráviť noci a budem sa tam fantaz-zmagorovať. Najnovšie sa strojím využiť plné krabice materiálov na výrobu šperkov, ktoré kedysi vyrábala sestra. Potrebujem si však nejaké veci dokúpiť aby som mohla zrealizovať to, čo mám v predstavách.
Najviac sa teším na to, keď na mňa prídu ,, driemoty,, tak si pospím na podlahe alebo sa vyštverám do postel. Len to je asi trošku náročnejšie, keďže si budem musieť pomedzi ten bordel, ktorý tam chcem udržiavať vytvoriť malú cestičku aby som sa k tej posteli vôbec dostala. A ... Keď TY - J prídeš, tak to zhrniem po okrajoch podlahy aby sme v strede mohli sedieť a piť teda to víno :))  Teším sa !
Ja toho chlapa Milujem !

https://www.youtube.com/watch?v=9rNrTWquayE   

https://www.youtube.com/watch?v=_spfCq_FAFE

Ležím v posteli, nohy mam zabalené do ružových chlpatých ponožiek a  spod periny vykúkam na notebook. Od teraz sa odtiaľto už nepohnem.
Hneď ako som sa zobudila, mala som pocit že v priebehu hodiny sa ukašlem na druhý svet alebo sa udusím tou nechutnou vecou. A tak som sa rozhodla odpochodovať do lekárne. Našťastie ju máme kúsok od domu. Umyla som si zuby, dala rifle a na vrch pyžama prehodila bundu. Ano. V podstate som si išla zachrániť svoj život do lekárne v pyžame. Ale to som vedela iba JA a už to viete aj VY ! Po príchode domov, som si urobila čaje a dala som si dávku, ktorá mi ma pomôcť pri uzdravení.
Uložila som sa späť do postele.
Teraz premýšlam, čo budem robiť.
Pozrieť si nejaký film alebo si prečítať knihu.
Včera som pozerala Moliéra. Odporúčam si pozrieť :) Samozrejme tým, ktorí aspoň  vedia kto to vlastne bol.
No ... a teraz, v tejto chvíli som sa už rozhodla. Idem si čítať.
- Modrý zápisník (J.A Levine)