nedeľa 6. októbra 2013

Táto pesnička ma sprevádza každé ráno do práce a každý večer z práce...
Viaže sa mi k nej spomienka :D Spred dvoch dní !

Ponáhľala som sa do práce rýchlim krokom, v ušiach samozrejme sluchátka.  Predo mnou išla žena, ktorú som skúmala od hlavy až po päty. Išla si veľmi kľudným tempom. Pôsobila na mňa, akoby sa nachádzala v nejakej tranze. Ako som prechádzala popod most, nadomnou sa rútil vlak. V mojom svete v ktorom som sa nachádzala počas pesničky bolo všetko kľudné . Tak ako tá žena. Keď som však započula veľký rachot koľajníc, nesmierne som sa zľakla a rozutekala som sa plnou parou vpred. V očiach som mala pohľad - unik pred smrťou. Zastavila som sa až kúsok za mostom v opare kľudu ktorý zo seba vyparovala tá ženská. Pozrela som na ňu a uvedomila som si, že pozerá na mňa ako na totálneho blázna. Keď som si uvedomila túto skutočnosť, dala som si dole slúchatko a zamrmlala : Zlakla som sa ...trošku.( smiech)  Naďaľej na mňa udivene civela, tak som si dala sluchatko späť do ucha a s úsmevom na tvári som pokračovala v ceste.
Ono je občas zábava ma sledovať  keď idem do práce. Už som robila šou aj na ceste. Istý pán ma púšťal cez prechod. Aby nemusel dlho čakať, rozutekala som. Po príchode na druhú stranu cesty sa mi zazdalo, že som o čosi ľahšia. Otočím sa a moja kabelka na zemi. Roztrhlo sa mi putko. Zostala som stáť ako zamrznutá. Pozrela som sa do auta vodiča. Smial sa ... veľmi sa smial. Bol to škodoradostný rehot. Stále tam stál a smial sa. Nenechala som ho v tom samého. Vrátila som sa do stredu cesty, opätovala mu pohľad a smiali sme sa obaja !Trvalo to nejaký čas.  Keď som už nevládala smiať sa ďaľej, pozrela som sa na neho naposledy, zasmiala sa a odišla preč.


PS : Objavujem čaro nočného skypovania.

- Páčiš sa mi keď si v pyžame a taká strapatá.

PS 2 : Osoba ktorá mi leží v žalúdku si spokojne chodí vysedávať na kávičky ku mne do práce ! A fuj ! Nosí fake oblečenie !

PS 3 : Včera som bola u kamaráta na chate. A ani neviem čo som chcela k tomu napísať. Teda viem, ale nechce sa mi to jaksi rozpisovať :D