streda 8. januára 2014

Dnešný deň je môj Bídej !
Dnes oslavujem svoje takmer štvrťstoročie. Skoro. (23)
V podstate, zaujímavý deň. Hneď z rána som behala hore dole po byte so záchvatom, že si nemám čo obliecť. Mám pocit, že všetci majú pocit že nosím stále to isté oblečenie dookola. Blbý pocit.
Ale o čosi menej ako ten, že v nepríjemnej situácii sa klepem akoby mám absťák.
Byť tvárou v tvár osobe ktorá vám žrala nervy dosť dlhý čas, je čosi hrozné. Klepala som sa, triasli sa mi ruky. V tom som sa na ňu poriadne pozrela a šklblo mi kútikom úst. Neviem ako si to vysvetlila dotyčná osoba, ale ... Viem, nebolo to odomňa moc pekné. Spomenula som si na to, ako som ležala v posteli s ,,naším,, ex a on mi čosi o nej povedal. A tak som sa vnútorne zasmiala.
Po jej odchode som sa vrátila späť do normálu. Prišiel chalan, ktorý mal prekrásny úsmev. Vzniklo malé nedorozumenie a tak sa zasmial . Pridala som sa k nemu a smiali sme sa spoločne. Myslím že dosť dlho. No nemohla som prestať, pretože sa mi páčilo ako sa  smeje a jeho smiech bol hlavnou príčinou môjho smiechu.
Deň plný úsmevov a smiechu.

Stretla som bývalú učiteľku z prvého stupňa Zš. Vždy keď sa stretneme, spomeniem si na to, ako sme s mojou Senorittou spoločne plánovali deň keď budeme veľké a pomstíme sa jej.
Teraz jej však môžem ďakovať.
Možno práve  aj vďaka nej naše kamarátstvo pretrváva už 17 rokov. Znie to zvláštne, ale je to tak :)
Ona trvala na tom, aby ma mamina nedávala preč z triedy, lebo by nám vraj ublížila tým, že nás rozdelí.
A to by nám veru ublížila ! S kým by som kradla pomaranče zo školskej jedálne ? S kým by som hádzala gélovu sviečku o stenu do vtedy, kým sa nepricucne ? S kým by si dávali do nosa chilly zo zvedavosti, či to bude štípať ? S kým by som chutnala kaktus ? S kým by som chodila poza školu ? Komu by som sa zverovala s mojími šialenými nápadmi, ktoré sa vymykajú z normálu ? S kým by som sa rozprávala hatlaninou ktorej nerozumiem ani ja sama s presvedčením, že to čo hovoríme dáva úplný význam ? Kto by mi robil nervy takmer dvojhodinovým pravidelným meškaním ?
Nuž, pre čosi sme sa na tomto svete našli. Ako sa vraví. Vrana k vrane sadá.

 A druhá ,,láska,, je moja už 15 rokov.
To ,,láska,, si zaslúžiš iba v dnešný deň, za tú peknú sms ktorú som obdržala  hneď v skorých ranných hodinách ! Vedela som že budeš prvá ! V tom je podstatne veľký rozdiel medzi tebou a Senorittou.
Láskou ťa nazvem až vtedy, keď sa splní jedno želanie z tvojej sms :D GAME ! A snáď teraz neočakávaš žiadne srdcervúce vyznania o tebe ! :D Vieš že ťa mám rada ! Hlavne pre to, že nemám na výber ! Tvoja mamina ma berie za svoju dcéru, pre babku som jej ďalšie vnúča a brat ? Snažím sa :D ale keď on ma furt nechce ! Veď počkaj ! Ja ho raz opijem ! :D


Keď sa tak zamyslím, je to úžastný pocit mať po svojom boku takýchto ľudí, o ktorých viete, že ste sa na tomto svete proste našli.
Senoritte odpúšťam dokonca aj to, že dnes  zabudla na moje narodeniny. Je mi to úplne jedno. Dalo sa to od nej čakať :D To je proste ONA !
,, Moja zlatá, tebe by som to však neodpustila, pretože ty si zodpovedná "

Čo sa týka darčekov, som nadmieru spokojná !
Výber špeciálnych čajov, parfém pre ,,magické momenty v živote "  :)  kniha - ako sa zbaviť jedov v tele a flaša kvalitného červeného vína, ktoré bolo drahé... ale bolo v akcii - 50 % ! Milujem takúto úprimnosť :D