pondelok 4. novembra 2013


Degustácia kávy dopadla dobre. Skvelá chuť, no zaujala ma konkrétne horúca čokoláda.
Filicori Zecchini !  Konečne viem, ako chutí pravá horúca čokoláda !


Pre niekoho sladký smrad, pre mňa závislosť ! Ywes Rocher ! Nie je to dobre vidieť, ale jedná sa o krém na ruky a telo  - cacao a pistacia,  balzám na pery cacao - malina, telové mlieko Vanilka,  Sprchovací olej Tradition de Hammam ( hmmmm), kokosový olej na telo - čudujem sa, že po cca 2 rokoch používania sa mi ešte nesprotivil. 
,, Ujo,, predávač sa mi smial, že mám vysokú spotrebu !


Zašli sme aj do kníhkupectva. JA som poradila knihu, ale i mne bola poradená kniha. Tak som si ju kúpila. Vyzerá byť fajn, tak sa teším :) pľus zošit !


Kúpila som si zošit, ako náhradu za diár. Rok čo rok si ho kupujem, no NIKDY ho nevyužijem. Ano, je pravda že si tam povyznačujem narodeniny, meniny .. ale to je všetko ! Aj tak pravidelne na tie sviatky zabudnem. Pár ľudí si už na to u mňa zvyklo. Na sviatok im napíšem buď na nasledujúce dva dni - čo je ten lepší prípad alebo tak o týždeň. Keď sa zobudím z mojej tlmenej nikým a ničím nerušenej bublinky, ktorá ma občas oddeľuje od bežnej reality.
Ok, späť k diáru. Tento rok som sa hlbkoko, ale hlboko zamyslela ( ano, občas to dokážem)  a uvedomila si, že je pre mňa skutočne nepotrebný a ako ,, srdco -bolestné,, som si kúpila ten zošit. Je KUS ! Irituje ma na ňom akurát to, že cca rok do zadu si ho kúpila aj sestra. Nemám rada, keď mám s niekym čosi rovnaké. No, je čarokrásny a preto sa s tým budem musieť zmieriť :D
Tie farby !!! To, čo z neho vyžaruje !!! Ten vrzgot pri otvárani !!! Ta vôňa novoty !!! Tie vrúbky na obale !!! Je to proste - cit !