utorok 5. novembra 2013

Ten pocit, keď si sťahujete film, odpočítavate posledné minúty, posledné sekundy a pri zostavajúcom čase 0 sekúnd máte chuť kričať od radosti na plné hrdlo.  Ten pocit, keď si naplánujete nasledujúci večer ,, do bodky ,, ako, pri akom nápoji, pod perinou - bez periny, o kolkej, kde ... si pozriem ten film !
No ten prekrásny pocit eufórie vám zniči jedno posrate okienko ! Film mi proste nejde prehrať !
- Psychicky sa pripravujem na to, že idem lepiť krabicu. Ide o to, že sa mi absolútne nechce, ale chcem aby už bola hotová ! Dopadne to zle ! Lebo sa mi nechce !
- Zapálila som si vonnú lampu a nakvapkala som tam škoricový olej !
( PS : špeciálna vďaka patrí osobe, ktorá mi kúpila aroma lampu. Celý jej obsah som si vyliala na ústa a na tričko ! Keby je o čosi menšia, tak som o čosi menej obliata a o čosi menej by sa mi dostalo do úst ) . Robím si srandu ! :)) A tvoju škodoradosť podporujem ! Teším sa s tebou :D
- Pijem nechutne sladkú kávu ! Rozhodla som si dať velvetku s mliekom a s cukrom. Moja lenivosť mi nedovolila  vytiahnuť lyžičku a tak som nahla nádobku v ktorej je cele balenie cukru a sypala. Trošku som to presladila. Vlastne trošku viac ! Okolo sediaci ,, diváci,,  na mňa nechápavo pozerali, či mi už načisto preskočilo. Vysvetlila som im, ako som dnes na tom biedne a to, že som si do kávy nasypala mega ale mega dávku cukru mi až tak nevadí. Na sekundu ma napadlo, či si neurobím novú kávu, ale tá príšerna predstava že by som musela dať opäť hriať vodu a potom tu kávu na novo zalievať ma vydesila. Vzala som si svoj cukor zaliaty kávou a spokojne odcupitala do izby.

Môj stav lenivosti je zapríčinený aj tým, že som ZAS chorá !
Ráno ma o 8.30 zobudila poštárka s balíkom - takéto budíky skutočne milujem ! Keď som to vyplatila, vrátila som sa do postele a zotrvávala v polospánku ! Mám ho radšej ako spánok ! Pretože si riadim svoje myšlienky ja sama a snívam si o čom chcem. A pamatám si to ... Spánok je super, to ano.. ale je tažšie po ňom vstať a žiť ... Keď som sa rozhodla vstať, pozrela som na hodiny a z postele vyletela ! Bolo 12 hodín !  Zvyšok dňa som sedela v obývačke a pozerala dokumentárne filmy. Tvárila som sa pri tom maximálne napäto a sústredene. Vtedy musím vyzerať dosť komicky ! Občas som však nemala pojem, o čom tam hovoria. No viem,  že som pozerala niečo o citoch, o lemúroch a o Grand Canone.
Teraz som sa presunula do izby a čakám, kedy sa konečne premôžem ísť lepiť tú  krabicu. Je to také dôležité ?
Áno je.
Mám jednu úchylku. Vždy keď si kúpim čosi nové, musím to dať na miesto, ktoré je dokonale upratané ! Keď som si naobjednávala gély, pilníky, ozdoby atď, teraz musím vyumývať celú skriňu a pekne si to tam na novo poukladať ! Asi som divná, ale táto činnosť ma robí šťastnou :D