utorok 24. septembra 2013

Ešte stále som sa nepustila do čítania. Ako ospravedlňujúci dôvod mám hlavu plnú myšlienok.
Neustále sa totižto pohrávam s myšlienkou, že by som chcela tetovanie.
Trošku ma odrádzajú zvedavé otázky ľudí.
,, Čo znamená to, čo máš vytetované na ruke ? "
Pre mňa mnoho, pre nich nič .
Miesto tetovania je TOTO :


Keď VYZDRAVIEM rozhodnem sa. Zatiaľ sa to prikláňa k ANO.Chcem to tetovanie.


Ďalej premýšľam nad tým, že je na čase opäť čo to robiť. Chcem začať žiť zdravo. To znamená, prestať s občasným fajčením tých prskaviek, čo drží aj Lana, začať jesť veľa zeleniny a zdravých vecí - ovocie s mierou kvôli fruktóze.  Keďže sa už ochladzuje, beh budem realizovať vo fitku ( aj keď to bude nesmierna nuda čumeť do blba a nie na prírodu !!! ) Doma si chcem zlepšovať kondíciu na švihadle. Už pozajtra mám v pláne isť si kúpiť švihadlo s počtom skokov, spálených kcal atď. Hneď ako sa oteplí na jar , dám si sluchátka do uší a vyrážam.
Už nech som ZDRAVA a môžem skákať. Lebo ako hovorí kondičný tréner ( pre mňa chlap, na ktorého mám slabosť už roky ... vlastne - obojstranné) blíži sa zima a nechcem sa sprasačiť . Či ? Vidí sa mi, že ten pojem je jeho !

https://www.youtube.com/watch?v=sV4_wHvP7b8



A čakám na deň, keď ta miestnosť bude voňať po vonných tyčinkách, po čaji , pare, farbách a lepidle.
Teším sa ako tam budem tráviť noci a budem sa tam fantaz-zmagorovať. Najnovšie sa strojím využiť plné krabice materiálov na výrobu šperkov, ktoré kedysi vyrábala sestra. Potrebujem si však nejaké veci dokúpiť aby som mohla zrealizovať to, čo mám v predstavách.
Najviac sa teším na to, keď na mňa prídu ,, driemoty,, tak si pospím na podlahe alebo sa vyštverám do postel. Len to je asi trošku náročnejšie, keďže si budem musieť pomedzi ten bordel, ktorý tam chcem udržiavať vytvoriť malú cestičku aby som sa k tej posteli vôbec dostala. A ... Keď TY - J prídeš, tak to zhrniem po okrajoch podlahy aby sme v strede mohli sedieť a piť teda to víno :))  Teším sa !

20 komentárov:

  1. Švihadlo je hrozně fajn, teď na něm věším prádlo - sháněl jsem co nejobyčejnější ocelové a sehnal jsem úplně dokonalý.. akorát nesmí stát nikdo kolem a nesmím švihat sám sebe, protože to za to fakt stojí.
    Běh, dokud nejsou mínusový teploty je v pohodě pořád venku, kraťasy, tričko.. bez hudby. U běhu přemýšlím a odpočívám, hudba mě ruší.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, ja som kedysi už skákala na švihadle, ale omrzelo ma to, pretože som sa furt zakoptávala a znervozňovalo ma to. Tak som si povedala, že to švihadlo mi bolo určite male a preto ,, naivne,, dúfam že kúpa nového bude správne riešenie :) A ja pri behu hudbu potrebujem . Vnímam okolie, prírodu a hudbu. Zdá sa mi to skvelá kombinácia ... A koľko Km zabehneš ? Alebo koľko utekáš ?

      Odstrániť
    2. Haha... no já se běhu věnuju trošku víc.
      Tady běhám z práce domů těch 8km rychleji, než autobusy, ale to zvládne každej.
      No jsem línej, 10km uběhnu v pohodě, když chci uběhnout půlmaraton, musím už měnit styl běhu a musím se na to připravit správnou stravou.
      Hudbu jsem poslouchal dřív, teď, po přečtení Born to run se změnil můj přístup k běhu a prostě mě ta huba ruší. Ale na maraton bych si muziku určitě vzal, no.

      Odstrániť
    3. Pozerám tu knihu na nete a vyzerá byť super. Má dosť dobrých hodnotení :) Už je na zozname kníh, ktoré chcem prečítať. A to má správna strava na to taký vplyv ???

      Odstrániť
    4. Tak určitě když si dáš 12 hodin před tím nějaký složitý cukry a potom si dáváš jen lehký jídlo a před během fruktózu a silný kafe a eště se před tím vspíš, tak to je lepší, než jít běhat po práci s gulášem a pivem v břiše. :D

      Odstrániť
    5. To je fakt, ale to pivo muselo byť ! Ale až po behu :)) a držala som sa hlavne toho, že hodinu a pol sa po jedle behať nemá a pred behom si dať napr.iba banán ....

      Odstrániť
    6. A tak to já jsem hovado a když to neberu vážně, dám si 5 minut před běháním třeba 2 pizzy.. :D

      Odstrániť
    7. Hovado :D :D to som veru dávno nepočula. Ale to že zješ 2 pizze.. to je blbosť !!! nie ? :O

      Odstrániť
    8. No teď se mi už smrsknul žaludek, protože cvičím jinak. Předtím jsem dokázal sníst i 3 pizzy.
      Ale nemůžeš to porovnávat se sebou, já mám skoro 2 metry a skoro metrák. :D

      Odstrániť
    9. NO, ja som teda o pol metra menšia ... ale 3 pizze ti proste neverím ! :D to si musel stráviť pomerne dosť vela času potom na wc ! :D

      Odstrániť
  2. Určitě tetuj.... A nebo se odstěhuj do Anglie, tady nikoho tetování nezajímají.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tam ma to teda vôbec neťahá ...

      Odstrániť
    2. Ak by som mala odísť zo SR tak jedine do ČR. Páči sa mi, že je to ,, hneď za rohom,, a úplne iný život.
      A ťahá ma to ešte navštíviť Francúzko ! A aký je život v Anglicku ?

      Odstrániť
    3. V čr je to z hlediska dlouhodobého žití mnohem horší, než na Slovensku. Příroda fajn, sám zbožňuju NP Podyjí, ale pěknou přírodu máš kdekoliv po světě.
      Francie je hezká.
      Anglie... Anglie byla můj sen. Teď jím je Skotsko a Norsko. Miluju zimu, vítr, déšť. Bouřky.
      Lidé jsou tu boží, milí, tolerantní. Plat je tady taky na úplně jiné úrovni, haha.

      Odstrániť
    4. Prečo ?? Veď Slovensko je jedna veľká katastrofa ! A mám známych, ktorí žijú v ČR a su spokojnejší ako na SR. A príroda je krásna všade, to ano. Ale u vás máte aj lepší postoj k umeniu. Ste viac aktívny... u nás je to bieda...
      Dážď mám rada aj ja, taktiež vietor a búrku, pretože vtedy ukazuje príroda svoju moc. Je to super, ale viac mi vyhovuje ked sa to všetko strieda. Teplo, slnko, zima, dážd, sneh ... tak sa mi to páči... Jeden kamarát jazdí kamionom do Nórska a nevie si to tam vynachváliť :) Inak.. už mi dorazilo švihadlo ... je to také ako kábel ! To je divné, nie ? :D

      Odstrániť
    5. Nevím, kdo ti řekl, že v čr je to co se týče umění lepší... :D Jako fotograf to vidím docela dost a to je fotografie eště jakštakš obstojnej a občas žádanej obor..
      Ach Norsko! :) Nesnáším teplo... rád se potápím, tak ho musím trpět, ale jinak ho nesnáším.. mně je teplo pořád.:D

      No.. tak to je přesně to super švihadlo, kterým to bolí.. s tím se člověk naučí skákat hned.:D

      Odstrániť
    6. Nikto. To je môj ,,výplod ?" fantázie ? Tak keď sa pozriem napríklad na dramatické umenie.v ktorom zhodnotím len filmové umenie, je to neporovnateľné. U nás filmy ani nerobíme, hercov pchajú všade tých istých čo je uplne o ničom. Ďaľej máme len reality show, kde ukazujú najvačších primitívov ... proste hrôza. Vaše filmy su podla mňa super, a český humor zbožnujem. Neviem, možno mám zlý názor, ale ja to tak vidím. Zdá sa mi, že na Slovensku nie je nič dobre, okrem prírody. Potápaš sa ? KDe všade si už skúmal podvodný svet ? No, pomaly ale isto sa udravujem tak to švihadlo čoskoro odtestujem. :) A .... čo si písal o tej výstave tvojej ! Más super fotografie, páčia sa mi ! To chceš urobiť v Anglicku či v ČR ?

      Odstrániť
    7. Tak co se týče starších filmů, fajn, musím uznat, že vy prostě nemáte nic ve tylu Slunce, seno, jahody, Vesničko má středisková, nebo HogoFogo. Ale z nových filmů? Nemůžu si vzpomenout, že by ČR, nebo SR v psoeldní době vyžblebtlo něco kouaktelnýho. O seriálech ani nemluv, utíkat do jiných realit od vlastních problémů a sledovat Velmi křehké vztahy, Ulici atd.... nechápu to. Na televizi jsem nekoukal od odjezdu z čr.
      Nepotápím se nijak aktivně, jen mám rád klid pod vodou... Rudý moře je asi tutovka, tam to bylo fajn.

      Taky mám estě pořád kašílek a rýmičku.. naštěstí jsem tvrdohlavej.
      Díky za tu pochvalu, chtěl bych... vystavovat po celém světě, samozřejmě. To dělá lidi, tzn kontakty, kontakty znamenají zákazníky, zákazníci peníze a peníze znamenají realizaci některých mých snů.
      Plánuju to vystavit jak v Praze, tak v Londýně. O čem to bude? To se nech překvapit. :)
      A čemu se věnuješ ty?

      Odstrániť
  3. My nemáme nič ... a jeden seriál si občas pozriem, ale to iba pre to že je tak pekný herec :D U nás su nestále reklamy a obččas ti do reklamy pustia na 5 minut film :) a hej. Pod vodou je taký druhý život :) Páči sa mi podmorský svet. Chcela by som ho niekedy preskúmať :) Mám dve akvária a tak občas im čumím dnu jak uchylák cez sklo .. a keď budem Véééééélkaaa a bohatáááááá tak by som chcela mať morské akvarium doma !

    No, tak držím palce a ak by to šlo, tak by som sa rada do Prahy na to prišla aj pozrieť :)) a čomu sa venujem ??? NO, som taký nezmar. Venujem sa v podstate všetkému. Občas hrám na klavíry, občas niečo tvorím ( čo dávam tie obrazy), taktiež robím gelove nechty ( ale to sa mne osobne nepáči, je to gýč! ) ale keď to žiadajú, tak im urobím aké chcú... A čo sa týka budúcnosti ... Chodila som na dramaticke umenie a chcela by som si spraviť asi popri práci školu a neskor to učiť deti.jediný problem tam je spev ... ja spievať neviem, je to čosi strašné. A to na tej škole vyžadujú ...

    OdpovedaťOdstrániť